Bine ați venit la Pensiunea Panorama! 

Rezervare

Despre noi

Pensiunea Panorama ****, localizată într-un cartier rezidenţial din Odorheiu Secuiesc, şi-a deschis porţile în 2008 cu pretenţia de a oferi clienților servicii de înaltă calitate şi o atmosferă caldă, intimă. Pensiunea noastră, inaugurată în 2008 dispune de 8 camere spaţioase în care sunt așteptați toţi cei care călătoresc în interes de serviciu sau vin să-și petreacă un sejur relaxant în capitala secuiască.

Localizată la o distanță de 1000 de metri de zona centrală a orașului, traseul cel mai accesibil spre pensiune fiind: Centru- Strada Şcolii- Strada Sântimbru- Strada Moricz Zsigmond. Mai multe informaţii privind traseele alternative găsiţi pe harta din meniul Contact.

Servicii

Saună

Saună

20 lei/persoană/oră
Folosirea saunei de mai mult de 2 persoane 15% reducere
Clienții cazați beneficiază de o reducere de 20%, indiferent de numărul de persoane

Prețul include:

 • folosirea saunei private
 • folosirea ciubărului cu apă rece
 • 0,5 l apă minerală
 • prosop
 • cearceaf de saună
 • muzică de relaxare, lumânări
Hol

Hol

La parterul pensiunii este amenajat un hol, oferind clienților un loc optim pentru a savura cafeaua de dimineață, a urmări știrile sau emisiunea preferată într-o ambianță plăcută. O parte al holului este amenajat pentru copii, cu jucării, cărți de desenat, etc.

Grădină de vară

Grădină de vară

Pensiunea dispune de o grădină de vară cu gazon, dotat cu mese, scaune și grătar.

Sala de mese

Sala de mese

Clienții au la dispoziție o sală de mese cu capacitate de 20 de persoane, cu ambianță plăcută, unde își pot servi micul dejun. Totodată clienții au posibilitatea de a comanda mâncăruri gustoase de la restaurantul nostru partener din oraș.

Sala de conferințe

Sala de conferințe

Sala de conferință, cu geamuri largi oferă iluminat natural plăcut, iar mesele modulare permit amenajări variate, în funcție de cerințele clienților. Sala dispune de dotări IT moderne, necesare desfășurării unor prezentări, conferințe, etc. în condiții optime.

Mic dejun

Mic dejun

Oferim clienților noștri un mic dejun bogat și gustos sub formă de bufet suedez, dacă avem mai mult de 5 oaspeți cazați în cadrul pensiunii. În caz contrar clientul poate alege din meniul a` la carte, cu mai multe tipuri de mic dejun. La cerere putem satisface cerințele speciale ale clienților ( dietă vegan, fără zahăr, etc.)

Camere

Comfort și relaxare

Camerele noastre sunt dotate cu următoarele:

 • Aer condiționat (la cererea clientului)
 • Baie cu cadă (la cererea clientului)
 • Birou
 • Minibar
 • Telefon
 • TV LCD
 • Uscător de păr
 • Wifi gratuit
Pat suplimentar

Pat suplimentar - 13 Euro/noapte

La cerere
camerele pot fi dotate cu
pat suplimentar.

Detalii
Cameră dublă

Cameră dublă - 40 Euro/noapte

45 euro/noapte în sezon (1 iulie - 31 august)
La cererea clientului cele două paturi simple pot fi transformate în pat matrimonial comod.

Detalii
Cameră single

Cameră single - 30 Euro/noapte

33 euro/noapte în sezon (1 iulie - 31 august)
Prețul include
micul dejun și TVA.

Detalii
Loading...
Înapoi
 

Alții despre noi

Turism

Atracțiile zonei

Salina Praid

Salina Praid:

Salina Praid este cea mai vizitata salina din Romania, cu peste 200.000 de turisti anual.
Salina Praid este o mina de sare gema, situata in judetul Harghita. Salina se afla in bazinul muntilor Gurghiului, cuprinsa in Dealul Sarii, formand triunghiul Praid - Ocna de Jos - Ocna de Sus.

Lacul Sfânta Ana

Lacul Sfânta Ana:

Lacul Sfanta Ana  este un lac vulcanic, fiind singurul astfel de lac de pe intreg teritoriul Romaniei.
Este situat la granita judetelor Harghita si Covansa intre localitatile Baile Tusnad, Baile Balvanyos si Bixad, in masivul Ciomatu, de pe stanga Oltului. Lacul este asezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu (sau, dupa alte surse, Ciomadu), din masivul vulcanic Puciosu, locul celei mai recente eruptii vulcanice in Carpati si in Europa de Est, care a avut loc acum cateva zeci de mii de ani (probabil mai recent de acum 42.000 ani).

Biserica Fortificată Dârjiu

Biserica Fortificată Dârjiu:

Biserica fortificată din Dârjiu este un monument istoric și de arhitectura din sec. XIII-XIV, una din cele sase biserici fortificate din Transilvania incluse pe lista UNESCO a patrimoniului cultural mondial.
Ridicarea edificiului actual a început în secolul al XIV-lea si terminat in secolul al XV-lea, fortificațiile fiind înălțate în secolul al XVI-lea, având în componența lor cinci bastioane, turnuri de clopote și ziduri de apărare din piatra.

Statiunea montană Harghita Mădăraș

Statiunea montană Harghita Mădăraș:

Statiunea montana este situata la altitudine de 1.500 m in Muntii Hargita. Harghita Madaras este destinatia celor care vor sa petreaca mai multe timp pe partia de ski, deoarece este situata aproape de varful Madaras (1.800 m), din acest motiv partiile nu sunt aglomerate, iar timpul de asteptare al teleski-ului este foarte scazut.
Prezenta pensiunilor agro-turistice si a cabanelor face ca in Harghita Madaras sa se practice un turism de recreere sau, cum se mai spune, un turism „verde”.

Contact

Datele noastre de contact

Puteți să ne trimiteți un mesaj prin formularul de contact de mai jos:

535600 Odorheiu-Secuiesc, Str. Móricz Zsigmond 76, Romania

+40 266 212 345

+40 755 123 455

Facebook

GDPR